Team Building Moeciu, Vacante Moeciu
 
- Pensiune & Restaurant in Moeciu -

HOME   -   PENSIUNE  -   RESTAURANT  -   LOCATIE  -   CONTACT
 
team building Moeciu

Amenajata in imediata apropiere a paraului Turcu (de unde provine si numele pensiunii), si intr-un decor de basm, Pensiunea Podul Turcului reprezinta o impletire de traditie, confort si autenticitate.Arranged right near the brook Turcu (which gives the name of the guesthouse), and in a dreamlike scenery, the Guesthouse Podul Turcului stands for a braid of tradition, comfort and authenticity.


ENGLISH

Placée bien près du ruisseau Turcu (qui donne le nom de la maison d’hôtes), et dans un paysage idyllique, la Maison d’Hôtes Podul Turcului représente un mélange de la tradition, du confort et de l’authenticité.FRANCAIS


      Tarife Cazare
      Oferte Speciale
      Evenimente
      Last Minute
      Team Building
      Activitati
      Galerie Foto


Team Building

 


descarca Oferta teambuilding Podul turcului.pdf
 

Pensiunea Podul Turcului este o locatie ideala pentru organizarea de evenimente team building in Moeciu. Pensiunea noastra are o experienta bogata in aceasta directie ceea ce este garantia faptului ca intelegem toate amanuntele care conteaza in organizarea cu succes a unui eveniment teambulding.
In aceasta directie dorim sa dezvoltam relatii durabile cu parteneri care isi doresc pentru angajatii sau clientii acestora locatii potrivite pentru organizarea de evenimente de profil: conferinte, seminarii, petreceri sau evenimente team building.
Va putem oferi confortul necesar si concursul pentru toata gama de actiuni si activitati pe care un asemenea eveniment le presupune. Pensiunea noastra dispune de conexiune la internet wireless, sala de conferinte, restaurant si bucatarie proprie, spatiu de parcare si curte generoasa.
Detaliile privind perioada, disponibilitatea si alte informatii importante le puteti afla contactandu-ne la adresa de email: rezervari@podulturcului.com sau apelandu-ne la numarul de telefon 0720 220 155.
Va asteptam !


prima pagina | pensiune | restaurant | locatie | contact

la noi puteti beneficia de:
sali de conferinta | internet gratuit | locuri de parcare | gratar & protap | restaurant | TV & baie proprie
va asteptam

Copyright © 2010 Pensiunea Podul Turcului Moeciu
vacante de neuitatwww.cere.ro