TAKE AWAY BRAN-MOIECIU:   0720.220.155
TAKE AWAY BRAN-MOIECIU:   0720.220.155

cazare pensiune Bran Podul Turcului va ofera cele mai bune tarife pentru cazare din zona Moieciu Bran!

TIP CAMERA (cazare pensiune Moieciu) PRET
Camera Dubla –2 persoane/noapte (in tarif este inclus si micul dejun) 180 Ron
Camera Dubla – 2 persoane/noapte+mic dejun+cina 250 Ron
Camera Dubla – 2 persoane/noapte+mic dejun+pranz+cina 320 Ron
Tarif pat suplimentar 25 Ron

cazare pensiune Bran

Tarifele de cazare in pensiune Moieciu Bran afisate includ T.V.A. si sunt valabile pentru perioada 02.01.2020-22.12.2020,mai putin in perioadele in care avem pachete speciale (1Decembrie, Craciun, Revelion, Paste, 1Mai, Rusalii, Sfanta Maria, august, vacante copii,etc) pentru unitatea de cazare din zona Moieciu Bran.

Mentionam ca tarifele de mai sus cazare pensiune Bran Moieciu sunt individuale si nu se aplica in cazul grupurilor organizate.

In cazul grupurilor/evenimentelor organizate pachtele ofertate includ demipensiune sau pensiune completa; gasiti ofertele de cazare in Moieciu Bran pe pagina principala a website-ului nostru.

PENSIUNE-RESTAURANT BRAN MOIECIU PODUL TURCULUI. TELEFON REZERVARI: 0720.220.155

Amenajata in imediata apropiere a paraului Turcu din Moieciu, Bran (de unde provine si numele pensiunii), si intr-un decor de basm, Pensiunea Podul Turcului restaurant Moieciu Bran reprezinta o impletire de traditie, confort si autenticitate, intr-un tablou pictat de natură și om, pe o colină de o frumusețe rar întâlnită, tronează un sat de poveste.

*** Pensiune mentionata in Ghidul Verde MICHELIN 2008 pensiune Moieciu Bran, recomandata activitatilor de training si team building de pana in 60 de persoane sau familiilor cu 1-2 copii ce au nevoie de spatiu verde generos si de servicii competente de cazare Moieciu Bran si restaurant Moieciu Bran.

Avem placerea de a enumera cateva dintre facilitatile oferite:

  • 16 camere duble dotate cu televizor si baie propie (si posibilitatea de extindere la 30 camere duble prin colaborare cu Pensiunea Codrut aflata la numai 50 m distanta)
  • 2 sali de conferinte utilate complet
  • acces internet wireless gratuit
  • restaurant cu o capacitate de 50 de persoane
  • terase
  • salon pentru nefumatori
  • spatiu de joaca pentru copii
  • gratar / protap
  • spatiu generos de parcare

 

Pe lângă atmosfera prietenoasă care vă înconjoară în aceasta pensiune din Moieciu-Bran, vă mai oferim o parte dintre motivele pentru care să alegeţi serviciile de cazare in zona Moieciu-Bran la Pensiunea Podul Turcului. Atenţia intregului personal este îndreptată spre nevoile dvs în permanenţă si ne mandrim cu un nivel ridicat de curăţenie, si dotarile moderne ale camerelor cazare pensiune Bran.

APELARE RAPIDA