TAKE AWAY BRAN-MOIECIU:   0720.220.155
TAKE AWAY BRAN-MOIECIU:   0720.220.155

mancare gustoasa Moieciu Bran

mancare gustoasa Moieciu Bran

mancare gustoasa Moieciu BranRestaurantul pensiunii noastre Podul Turcului va invita sa savurati mancare gustoasa Moieciu Bran, asadar intr-o super calatorie culinara printre ingrediente absolut perfecte, atent selectionate si preparate, care fac din sejur unul de neuitat. Iar locatia este una pe masura!

mancare gustoasa Moieciu Bran: Pensiune Restaurant Podul Turcului va ofera zilnic o ambianta placuta si familiara pentru o gustare sau un pranz bogat, o evadare din cotidian intru-un salon intim si confortabil, cu servicii de inalta calitate!

mancare gustoasa Moieciu si Take Away Moieciu

Lasa-te pe mainile bucatarilor nostri cu o vasta experienta, care iti vor conduce papilele gustative in lumea deliciilor! Si, pentru ca ne adresam cu precadere familiilor cu copii, chef-bucatarii nostri se vor transforma in magicienii aromelor si ii vor indemna pe cei mici sa guste preparate special pregatite pentru ei. Iar daca pustiul este mofturos, iar in meniu nu se regaseste supa crema preferata, spre exemplu, iti promitem ca o facem pe loc.

O EXPERIENTA UNICA IN MOIECIU BRAN CU MANCARE DELICIOASA!
Restaurant Podul Turcului Moieciu-Bran va intampina in fiecare zi cu alte meniuri: supe si ciorbe variate, specialitati deosebite din vita, pui sau peste, cat si prajituri delicioase, toate purtand eticheta „mancare gustoasa Moieciu Bran”.

Indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu căutați un loc în care să vă simțiți răsfățat, aici veți găsi o multitudine de servicii ce vor satisface și cele mai pretențioase gusturi. Vă punem la dispoziție un restaurant elegant si modern. Incepând de la afaceri, până la povești în timpul unor cine romantice sau discuții grăbite la o cafea, Restaurant Podul Turcului reprezinta locatia ideala. Un prânz îmbelșugat, aromat, o adevărată călătorie culinară care te duce cu gândul la bucătăria provensală, dar și la cea românească alături de un vin bun, sunt atuuri care fac diferența.

Fiecare călător are povestea lui, care merită spusă la un pahar de vin și o mancare apetisantă. Pensiune-Restaurant Podul Turucului Moieciu-Bran locul unde poveștile prind viață, se devoltă și cuceresc lumea. Savureaza mancare gustoasa Moieciu Bran!

APELARE RAPIDA