TAKE AWAY BRAN-MOIECIU:   0720.220.155
TAKE AWAY BRAN-MOIECIU:   0720.220.155

Masuri Sars Cov-2

Dragi oaspeti,

In primul rand speram ca sunteti bine si sanatosi. Dorim sa va multumim pentru colaborarea noastra din ultimii ani si speram ca, incet incet,vom reveni la o stare de normalitate apropiata de ce am trait inainte de pandemie. Totusi, dupa perioada de inchidere totala, suntem bucurosi sa va anuntam ca din data de 1 iunie vom putea primi din nou oaspeti. Date fiind cele de mai sus, dorim sa va informam despre masurile si procedurile care vor fi implementate de pensiunea noastra pentru siguranta sanitara a oapetilor, staff-ului si tuturor celor care vor avea acces in pensiune/restaurant/terasa.

Pentru siguranta tuturor, ne vom concentra pe preventie prin accesul facil la produse sanitare, distantare sociala, protectie si la nevoie, interventie medicala pentru Covid 19. Mai jos va prezentam cateva detalii despre procedurile care vor fi implementate pentru siguranta mentala si sanitara a tuturor.

 • tuturor persoanelor care intra si ies in si din pensiune/restaurant/terasa (staff, oaspeti, colaboratori,furnizori) le va fi verificata temperatura corporala de la distanta. In cazurile in care aceasta depaseste 37,3 grade, exista o procedura de izolare a persoanei intr-un spatiu dedicat si de contactare a autoritatilor sanitare. oaspetii nostril(fiecare oaspete) , la check-in,vor completa datele personale (date CI/pasaport/numar telefon,etc).
 • angajatii si colaboratorii nostri nu vor intra in pensiune/restaurant fara masti de protectie.
 • vor fi stabilite trasee si zone de acces pentru fiecare departament astfel ca interactiunea fizica intre staff sa fie cat mai redusa. in toate spatiile publice ale pensiunii vor fi instalate statii de dezinfectare a mainilor.
 • pe terasa si in restaurantdistanta dintre mese/scaunele acestora va fi de minimum 2 metri.
 • cheile de acces in camere vor fi gestionate separat: cele pregatite de check-in (dezinfectate) si cele dupa check-out (care urmeaza sa fie dezinfectate)
 • implementam masuri de distantare sociala in toate zonele unde exista posibilitatea de a se aduna mai multe persoane, atat oaspeti cat si staff (receptive,terasa, restaurant, living-room, zona conferinte).
 • solutiile de curatenie folosite sunt produse certificate pentru Sars Cov 2.
 • spatiile publice vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi (un graphic va inregistra repetabilitatea actunilor).
 • camerele, odata curatate si dezinfectate, vor fi semnalate la exterior ca atare si vor ramane inchise pana la sosirea oaspetilor.
 • pentru persoanele care anunta simptome vor fi stabilite spatii de izolare si trasee de deplasare pentru interventia autoritatii sanitare.
 • procedurile de check-in si check-out vor fi adaptate astfel incat interactiunea fizica dintre staff si oaspeti sa fie redusa la minim.
 • vom adapta functionarea restaurantului astfel incat sa puteti servi masa in conditii de siguranta sanitara maxima.

Speram ca in curand oaspetii dumneavoastra sa ne treaca pragul si sa se bucure de ospitalitatea care ne caracterizeaza. Chiar daca pandemia a pus presiune pe confortul mental al oamenilor in ceea ce priveste calatoriile si siguranta sanitara, va asiguram ca zambetele noastre de bun venit si masurile de preventie luate vor face sederea oaspetilor placuta si confortabila.

 

Sandu Dragos

Administrator Podul Turcului Moieciu

APELARE RAPIDA